30032011

"Att våga är att bara mista marken för en stund. Men att inte våga något fast man vill, är att förlora sig själv och mer därtill. "

29032011

När det gör sådär ont i hjärtat så att man bara vill plocka ut det, är den värsta känslan i världen. Ibland känner jag så och det är mest pågrund av rädslan, rädslan att bli bortglömd av dig. Spelar ingen roll om det står tusen andra människor bakom mig som aldrig någonsin kommer glömma mig för nu är det dig det handlar om, dig och ingen annan.

Just där och då, förstörde du något som var vårat, bara ditt och mitt. Det finns vissa kvällar jag tänker på dig och då hatar jag dig för allt du har gjort, för att du inte finns här just precis nu. Och sen bestämmer jag att aldrig mer tänka på dig igen för du har inte gjort dig värd till det. Men så letar jag i garderoben efter en tröja som det kanske finns lite doft kvar i från dig, för då är du ju här just precis nu eller iallafall från studen. Och plötsligt kommer den där stickande känslan igenom hela kroppen som bara slår mig på insidan för att jag vill ha dig nära, inte bara din doft utan hela dig och jag vill kunna krama om dig så hårt att du får märken från mina naglar i axlarna och på ryggen. Sen skäms jag för att jag tänkte på dig, att jag hade den känslan att jag behövde dig nära, för jag hade inte mått bättre av att ha dig här i vilket fall.

Det handlar inte längre om förlåtelse, det tjänar ingenting till längre för vad finns det kvar att vinna? Det handlar bara om erkännade från dig, att du vet att du gjorde fel hela tiden. Förmodligen skulle det nog bara göra ondare, men det skulle få mig att inse att det inte bara är jag som överdriver, att det faktiskt var fel av dig på riktigt att göra så. Men jag är tacksam att du nu gjorde det du gjort nu och inte senare för då hade allt bara blivit jobbigare och ondare.


28032011

"Att komma över någon är som att åka UppskjutetGröna Lund. Så otroligt nervös när jag står där i kön. Rädd när det snart är min tur. Herregud jag vågar inte göra det här, jag kommer att backa ur, jag är för svag för att klara detta. Och så ett gäng vänner som står precis bakom mig och peppar, "klart du klarar det här, du kommer att ångra dig om du inte gör det". Så sätter jag mig i den där stolen och vill bara kräkas av nervositet. Vad i helvete är det jag håller på med? Jag vill ju göra det, men är bara så rädd för att dö om jag nu gör det. Sen är det som om jag per automatik börjar spänna fast säkerhetsbältet. Utan säkerhetsbälte dör jag. Men jag förstår inte riktigt själv att jag är tillräckligt modig för att faktiskt sätta mig där och spänna fast mig.

Så räknar någon ner. Tre, två, ett. Och innan jag hinner blinka går en ilning genom min kropp. När jag kommer högst upp och är halvvägs kommer kräkkänslorna igen, helvete vad rädd man är ibland. Hela världen under mina fötter och det är bara en fruktansvärd resa ner innan jag har fötterna på jorden igen. Hur jag nu ska klara mig ända dit, jag ser knappt marken som jag vill stå på? Sen hör jag plötsligt mina vänner skratta och hjälpa mig av med säkerhetsbältet, jag behöver det tydligen inte längre, jag står stadigt på jorden nu. (även om jag är lite yr) Så tar mina vänner min hand och skrattar till, säger lugnt, "Det där var väl inte så farligt?" Så går vi vidare mot nästa äventyr.

Och på vägen dit är jag så jävla stolt. Jag klarade det. Trots att jag höll på att dö när jag satt där högst upp med panik i kroppen och dödslängtan så är jag redan på väg till Frittfall, för klarade jag det där så klarar jag ju vad som helst. En jävla panik när man tar sig igenom det, men efteråt mest en kick och en stolthet över att man gjorde det."

- Michaela Forni

& det är exakt så som jag känner just nu.


"svar på tal"

Om ni har frågor och så, så maila mig eller skriv på msn; [email protected] för där är det lättast att få tag på mig! :) Tusen tack för fina kommentarer och tack till er som läser, det får en att vilja fortsätta, ni är guldvärda!



should've known you was trouble from the first kiss



17032011

tiden läker inga sår , utan bara döljer dem


14032011

When I think of love, I think of you.

Jag har suttit och bara stirrat in i väggen i några timmar nu, jag har bara skrattat. Jag skratta så mycket att tårarna tillslut rann ner över kinderna, vill ni veta varför jag skrattat? För jag är så lycklig. Jag har nog aldrig just känt den här känslan över av att vara lycklig förut. Jag är så glad, jag mår så bra, jag är stark. Åh vad jag älskar att säga det.

Det finns självklart anledningar till min lycka. Mamma och jag har det bra nu. Jag har umgåts mer och mer med världens mest underbaraste människor och kommit dom närmre på sista tiden. Sen är det du. Du som får mig att känna fjärilar i hela magen, du får mig att känna kärlek och trygghet.



07032011

I start to believe in love at first sight.

Du och jag. Vi. Ligger tätt intill mitt hjärta, allt är så äkta i mina ögon.
Det går inte att förklara, men jag har mina tankar i min hjärna och mina starka känslor.
Jag vet, jag bara vet.

You'll be the prince and I'll be the princess.
You can save me, this love is difficult, but it's real.
Don't be afraid, we'll make it.
It's a love story baby just say yes
.


01032011 .

om du gör som du alltid gjort, får du samma resultat som du alltid fått.

(-michaela forni)

21022011

Du är du och jag är jag.
Men det måste finnas ett "vi" någonstans.

För att du och jag, vi är ju likadana egentligen. Båda har blivit totalt krossade av våran stora kärlek i livet och nu är vi rädda för att falla ner i kärleken igen. Eller har jag fel? Vi vill ju hitta tron på kärleken igen, finna den på nytt. Men om vi nu är likadana och vart med om samma sak, borde inte vi kunna hitta kärleken i varandra då? Kunna söka tröst, tillit och trygghet i varandra? Tydligen är saker och ting inte så enkelt som jag hoppats på.

Om du skulle veta hur jag ser på saken skulle du kanske också se saken, "oss", annorlunda och du skulle förstå varför jag inte gett upp dih ännu.

(p.s jag drömde om dig inatt, igen.)

1032011

De flesta texter som kommer läggas upp här är ifrån denhär boken (se nedan) och det är min egna lilla dagbok som jag skriver i när jag har haft en vanlig dröm, dagdröm eller om jag har några speciella känslor eller tankar. Eller bara helt enkelt känner för att skriva. Så hoppas alla läsare följer även denna blogg! LOVE ♥


RSS 2.0